Villkor

Köpsvillkor


Avtalsvillkor för handel på iZ-Sock.se

Avsigten med denna sida är att informera om dina rättigheter och plikter, när du handlar på iz-sock.se

1. När du avger en ordrer
När du har avgett en varubeställning via vår hemesida, kommer vårt system automatisk att skicka dig en e-mail, varav det framgår, vilka produkter du har beställt. Du ska vara uppmärksam på, att det automatiska svaret (via e-mail) inte är en juridiskt bindande orderbekräftelse, varvid ett avtal har ingåtts.

Der är endast en elektronisk kvittering för mottagande av din beställning. iz-sock.se har därför möjlighet att annullera beställningen som följd av tryckfel, tekniska problem, leveranssvikt och liknande situationer.
Bindande orderbekräftelse/ faktura skickas till dig tillsammans med de varor, du har beställt.

Köp av presentkort. Presentkort kan inte bytas till kontanter.

2. Annullering av order
Ordrar, som ännu inte är effektuerade av iz-sock.se vid avsändning av de beställda varorna, kan annulleras genom att kontakta kundtjanst@iz-sock.se. Se närmare annullering under punkt 7.

3. Priser
Alla angivna priser är i svenska kronor och inklusive 25 % moms. Det tas förbehåll för avgiftsändringar, pris- och korrekturfel mm.

4. Betalning
Betalning för beställda varor kan ske online vid bruk av Visa Dankort, Visa, Mastercard och Visa Electron. Personinformation (namn, adress osv.) krypteras dock inte.

5. Frakt och leverans
iz-sock.se strävar efter att skicka de varor, du har beställt, inom 2-5 vardagar efter, att vi har mottagit din beställning. Beställda produkter skickas som utgångspunkt samlat. Är iz-sock.se inte i stånd att skicka varorna till dig inom angivet tidrum, informerar vi dig härom pr. mail.

Fraktomkostningarna beror på antalet varor, deras vikt, var varorna ska levereras etc. Du kan alltid se de samlade leveransomkostningarna, när du beställer varor hos iz-sock.se. iz-sock.se bär ansvaret för varorna, tills du har mottagit dem. Det kräs underskrift vid mottagande av större ordrar. Vi levererar i Danmark, Norge, Sverige.

6. Ånger-/returrätt
iz-sock.se ger enligt konsumentlagens § 17 en 14 dagars ångerrätt. Mottagna varor ska returneras i väsentligt samma tillstånd och mängd.
Retur-/ångerrätten löper från den tidpunkt du har mottagit varan. Du kan returnera en vara genom att skicka den til iz-sock.se, se adress nedan.

Vid ångrat köp ska du själv betala utgiften för returnering av varan.

Det, du har betalat för varan, tillbakabetalas till dig, när iz-sock.se har mottagit dina varor i retur. Vid användningen av ånger-/returrätten kommer en elektronisk tillbakaförning av pengarna att ske. Vid en elektronisk tillbakaförning kan det gå upp til 5 dagar innan mottagning.

Det är inte möjligt att returnera varor vid ångrande i våra butiker. Varorna ska skickas retur till avsändaradressen, som är:
HSH. Helligkorsgade 13. 2. sal  – 6000 Kolding.

7. Reklamationsrätt
I överensstämmande med köplagens regler har du som konsument 24 månaders reklamationsrätt på alla varor, men hos iz-sock.se – ger dig en garanti för att du alltid kan returnera de strumpor du har köpt hos oss enligt gällande lagstiftning – Kom ihåg att skicka kvitto med och du kommer att få penga för strumporna eller nya i retur.

8. Reservationer och ansvarsfriskrivning
iz-sock.se tar förbehåll för eventuella avgiftsändringar, pris- och korrekturfel, tekniska fel, utsålda varor och force majeure, härunder arbetskonflikt och avsaknad vid eller förseningar av leveranser från underleverantörer.