Vad innebär billiga svarta sockor?

Billiga svarta sockor – är de bra eller dåliga?

När du hör ordet billigt, vad tänker du då? Min gissning är, att det beror på, hur ordet används. Det beror med stor säkerhet också på vad det används om. Normalt kan billigt vara bra, om det används till att beskriva en produkt, men bara om du litar på det brand, som produkten kommer från. Ordet kan också användas till att beskriva kvaliteten på något, till exempel en produkt. När ordet billigt användsi den förbindelse, är det inte bra. Men när vi talar om billiga svarta sockor är det menat som något bra. Och vi ska berätta varför.

svarta strumporBilliga svarta sockor – en fin produkt

En del av iZ Socks brandidentitet är, att vi vill sälja billiga svarta sockor som alla har råd med. Men vi vill också sälja sockor av en viss kvalitet. Våra sockor ska vara av en god kvalitet. Vi önskar inte sälja något som vi inte själva ville gå runt i. Det är därför du kan lita på oss, när vi säger, att billigt är menat som något bra. Du får mer än det du betalar för. Och vem gillar inte det? Vi skulle i alla fall inte tacka nej till det.

Men vad betyder billiga svarta sockor då?

Totalt sett betyder det, att vi säljer svarta sockor, som är billiga. Det betyder, att de är tillräckligt billiga för alla som kunde vara intresserade av dem. Men som något extra, så säljer vi inte endast vanliga bomullssockor, vi säljer också bambustrumpor. Om du inte har prövat ett par bambustrumpor tidigare, borde du göra det nu. De har några fantastiska egenskaper, som du inte har lust att missa. Kort sagt: När du har prövat bambu, kan det inte hjälpas, att de blir dina favoritstrumpor.

Kolla in vårt urval av billiga svarta sockor här