Svarta strumpor

iZ Sock urval av svarta strumpor

Svarta strumpor är en klassiker i strimplådan. Det är ovillkorligt en strumpa som alla har liggande i lådan. Vi har ett bra urval av svarta strumpor, som går från ankelstrumpor till strumpor som är framställda av såväl bambufibrer som klassiska bomullsstrumpor.

Vårt urval av svarta strumpor

Samlat ett ställe: billiga svarta strumpor

"Billiga svarta strumpor är något vi alla kan använda, billiga svarta strumpor" börjar Jacob Blæsbjerg och fortsätter "vi har på iZ Sock samlat alla våra erbjudanden på billiga svarta strumpor på en sida för att göra det lättare för våra kunder".

På iZ Sock hittar du klassiska svarta strumpor
Vi har på iZ Sock ett urval av svarta strumpor som täcker alla storlekar från 37 till 50. Du hittar både bomullsstrumpor och bambustrumpor i vårt urval, så vi täckker behovet av strumpor till varje dag.

Billiga svarta strumpor i bomull
Det finns bestämt en klassiker i strumplådan. Bomull har en mycket lång historia när det kommer till användning i textiler. Bomull är behaglig om fötterna och är berättigad.

Billiga svarta strumpor med bambusfibrer

Bambusfibrer har användts till textiler ett bra tag nu, och det med all rätt. Bambusfibrer har en lång rad fördelar som men inte hittar i andra textiler i samma prisklass.

Antibakteriell
Strumpor som innehåller bambusfibrer har från fibern en antibakteriell egenskap som håller tvätt efter tvätt. Japanska studier har visat att egenskapen är oändrad aven efter 50 tvättar. Egneskapen ger fördelen att dina strumpor inte luktar och du slipper därmed illaluktande fötter.

Läs mer här