Strumpor är inte bara strumpor

Strumpor – Ingen talar om dem, men alla använder dem

Strumpor är inte bara strumpor, men det är det inte många som bryr sig om. Det kan bero på många olika omständigheter, men ett står fast när man frågar majoriteten. Det finns inte många som har stora bekymringar om vilka strumpor de har på fötterna.

Lever i en dold tillvaro
svarta strumporStrumpor lever i en dold tillvaro och är normalt nerpackade i skor och dolda av långa byxor. När det är varmt är det ofta så, att vi väljer en bra ankelstrumpa, och därmed har vi en strumpa på fötterna som endast syns precis över kanten på skon.

De är svåra att undvara
”Det är först när det inte finns flera strumpor i lådan att vi upptäcker hur viktiga de är för oss” uttalar Jacob Blaesbjerg och fortsätter ”och det är ofta de svarta strumporna som tar slut förr eller senare”.

Strumpor avgör hur man har det

Det finns inget värre än att frysa om fötterna, eller att ha det varmt om fötterna, för den delen. Finns det ingen balans, kommer resten av kroppen ur balans. Vi gör strumpor i balans hos iZ Sock. Vi vet hur viktigt det är att fötterna har det bra och att dina fötter inte har det för varmt eller för kallt.

Därför finner du hos iZ Sock ett urval av strumpor, som kommer att täcka ditt behov. Är det kallt finner du våra ullsockor, är det stängda skor du ska ha på finner du vårt breda urval av bambustrumpor. Skulle du föredra bomullsstrumpor, är våra strumpor av kammad bomull och de är mjuka och behagliga om fötterna.

Till sommar eller sport är det våra ankelstrumpor du kommer att finna vara täckande för ditt behov.

Vi hos iZ Sock talar om det ingen annan gör, vi gör en dygd av dina strumpor och gläder oss till att skicka fina strumpor till dig.