Sockor – the world’s most boring product

Sockor – en produkt som tas för givet

Hos iZ Sock säljer vi sockor och ja, vi vet att det är en lite underlig produkt att välja. Men ärligt talat, vem går inte med sockor? Har du någonsin tänkt på dina sockor förutom när du börjar bli utan eller kompisen fattas efter att du har tvättat kläder? Säkert inte. Och varför tror du att det är så? För att det är ”the world’s most boring product”! En tråkig produkt, som vi inte kan leva utan.

sockerHar du någonsin tänkt på, hur många slags strumpor det finns? I vårt urval har vi sockor gjorda av bambufibrer, Angoraull och kammad ull. Och sockorna i bambu eller kammad bomull kan du hitta antingen som normala sockor eller ankelsockor. Dessutom kommer de också i olika färger och färgkombinationer.

Bambufibrer

Genom att göra dem i bambufibrer, får de några fantastiska fördelar. Först och främst blir de anti-bakteriella och vad betyder det? Det betyder, att de reducerar risken för illaluktande fötter. De är också bra på att absorbera fukt. De är faktiskt 50% bättre än när de är gjorda i normal bomull. En annan fördel är, att de är bra på att hålla dine fötter vid en behaglig temperatur hela dagen.bomuld sokker

Kammad bomull

Bomull är den mest använda textil till denna typ av produkt. Bomull är en fin textil, men vi vet alla att kvaliteten kan vara varierande. Det är orsaken till, att vi hos iZ Sock har valt att göra våra i kammad bomull, som är en metod som ger en mjuk textil. Det är en smula dyrare metod än vid användning av vanlig bomull, men vi tycker att det är värt det. Det är för att vi önskar att ge våra kunder den bästa kvaliteten, men fortfarande till et lågt pris.

Se vårt urval av sockor här