Sockor gjorda av kammad bomull = kammade bomullssockor

Vanliga eller kammade bomullssockor

Vad är skillnaden på vanliga bomullssockor och sockor gjorda av kammad bomull? De är bägge gjorda av bomull. Skillnaden ligger i det sätt bomullen har vävts på. Processen med att kamma bomullen är en lite dyrare process, men den medverkar till att ge en mycket mjuk version av bomull. Det finns inte andra specifika skillnader på de två typerna sockor än det. Men hur är det med priset? Hos iZ Sock är priset på sockor gjorda i kammad bomull den samma som hos många andra shoppar, som säljer normala sockor av bomull. Det är för att vi önskar, att våra sockor ska vara för alla.

svarta strumporVarför använda kammad bomull?

Denna bomull är, som har skrivits, extremt mjuk. Detta gör de kammade bomullssockorna mycket komfortabla att ha på mot huden. Du kan ofta hitta kammad bomull i kläder och sängkläder, för folk ska ha det in mot huden. Och ju mjukare tyget är, desto bättre blir känslan för användaren och huden. Du kunde faktiskt säga, att kammade bomullssockor är det lyxiga valet av sockor, som är gjorda av bomull.

Färg till kammade bomullssockor

iZ Socks kammade bomuldssockor finns bara i en färg. Den klassiska färgen till en tråkig produkt som alla använder. Har du gissat det? Vi vet inteom du har, men svaret är svart. Vi har valt att hålla sockan i den ena färgen, för att göra det lättare för dig att välja. Och låt oss vara ärliga, svart är den föredragna färgen till sockor. Om det är för att det är en färg som går till allt, vet vi inte, men vi tror dock, att det är tilfället här.

Oavsett vad, så är en kammad bomullssocka för alla, som önskar att ha en komfortabel, mjuk socka på, som är gjord av bomull.

Kolla in våra bomullssockor här