Randiga strumpor i bambu med en retro look

Randiga strumpor i bambu skickade tillbaka till 70-talet

Hos iZ Sock har vi tänkt, att vi behövde en ny design till vårt urval. Därför har vi skickat våra normala strumpor tillbaka i tiden. De tog tillbaka till tiden, när den första Star Wars filmen kom, ABBA vann Melodifestivalen och John Travolta visade sina dansskills i Saturday Night Fever. Ja, de tog tillbaka till 70-talet – en tid för olika stilar och folk. Tillbaka till oss kom våra special edition strumpor, som vi kallar: De randiga strumporna.

striped bamboo socksRandigt med en 70-talstwist

Utseendet på de randiga strumporna har inspirerats av 70-talet. 70-talet var en tid, då nya trender uppstod. Bara ta en titt på musiken. Glam rock blev en grej med Ziggy Stardust aka David Bowie och hans vita hud, röda hår och glamourösa kostymer. Våra special edition strumpor är inte glamourøse, som i att de inte har glitter i sig. Vi har i stället tagit en titt på de färger, som vanliga människors kläder var i. Det överraskar dig kanske inte, men våra special edition strumpor är randiga med bruna och orange färger och naturligtvis är de, som vi har nämnt, gjorda av bambufibrer.

70-talet med fördelar från idag

De randiga strumporna i bambu har kanske en design från förtiden, men de har alla fördelarna från idag. Eftersom de är gjorda av bambufibrer, har de några fantastiska egenskaper, som du kommer att älska. Först och främst måste vi prata om den anti-bakteriella egenskap, som de har. Denna egenskap får dina illaluktande tår att försvinna och vem vill inte gärna det? En annan skön grej med de randiga strumporna är, att de är varma som vanliga bomullsstrumpor, men de har en silkliknande känsla mot huden.

Ta en titt på våra randiga strumpor här