Nya läckra bambustrumpor från iZ Sock

Nya designs på bambusstrumporna från iZ Sock

Bambustrumpa med fargerDet är alltid spännande när ett modemärke kommer med en ny design, och det är det som har hänt hos iZ Sock i dessa dagar. Det har kommit en rad randiga bambustrumpor i fräscha färger, och i den vanliga höga komfortabla kvaliteten.

Randiga bambustrumpor är inte bara randiga bambustrumpor
När du ska köpa bambustrumpor, ska du titta efter innehållet av bambufibrer. Du ska gärna välja strumpor som har ett högt innehåll bambufibrer. Ju högre innehåll fiber desto bättre strumpor. iZ Sock kommer med ett innehåll på 80% , vilket är mycket högt. Det ger en läcker strumpa, som ger dig alla fördelarna med bambu.

Fördelarna är många med bambustrumpor
Den nya serien från iZ Sock är inget undantag, när det gäller ett högt innehåll bambufibrer.

Det höga innehållet ger dig följande fördelar:

Hög komfort
Har du inte haft bambustrumpor på tidigare, kommer du inte att byta igen när du först har provat bambustrumpor. De är mjuka som silke och mycket hudvänliga.

Behagliga när det är kallt och svala när det är varmt
Bambufibern kan suga upp till 50% mera fukt än bomull. Det betyder, att när det är varmt dras fukten snabbt ut i strumporna och bort från fötterna. Tillsammans med fukten kommer värmen bort från fötterna, och du kommer att uppleva att bambustrumporna är bra på att reglera värmen omkring dina fötter. Det är helt enkelt skönt på varma dagar, när du ska ha skor på. Eller om du går med sneakers en sommardag, så är det en skön känsla med bambustrumpor på fötterna.

Antibakteriella
Bambufibern är av naturen antibakteriell, och det ger textiler som har ett högt innehåll bambufibrer en antibakteriell egenskap. Det ger helt enkelt mindre illaluktande tår, eftersom bakterierna inte trivs. Det är just bakterierna som ger den sura, lite ostaktiga lukten.