Myssockor hos iZ Sock

Det finns inget som ett par bra myssockor och en kopp varm choklad i soffan. Det vet vi hos iZ Sock, därför har vi också funnit fram de bästa myssockorna vi har i vår kollektion.

De läckra myssockorna med angora.

Myssockor hos iZ SockOm du ska traska runt inomhus, ha en riktig mysdag, skulle ett av våra förslag vara våra ullsockor med angora. De är som du förväntar att ett par myssockor ska vara. De är mjuka och inte minst sköna mot huden p.g.a. deras unika kombination av angoraull och kammad bomull.

Angoraullen ger en härlig varm myssocka
Angoraull är en av naturens bästa ulltyper för att hålla värmen, därtill kommer att den är mycket mjuk och ytterst behaglig mod huden. Orsaken till att ulltypen är en av de varmaste du kan hitta i naturen, är att fibrerna i ullen är ihåliga. Detta hålrum fungerar precis som en termorutat. Luften som är fångad inne i fibern, säkrar att värmen hålls inuti och kylan utanför.

I kombination med kammad bomull ger det en unik myssocka
Kammad bomull är otroligt läckert och mycket mjukt. Orsaken till att denna bomullstyp är mycket mjuk ligger i det förarbete den har varit genom. När bomullen kammas dras de långa fibrerna och orenheter ut ur bomullen och efterlämnar endast ren, mjuk bomull.

Myssockor kan också vara med frotté indvändigt
Strumporna används också som strumpor till hårt arbete. Saken är den, att dessa strumpor inte är som några frottéstrumpor du kanske känner. De är inte som andra frottéstrumpor som är vävda med speciell ögel-vävning utvändigt, men det är de invändigt i strumpan. Resultatet är en strumpa som är stark. Med förstärkt slå och häl ger det en strumpa som håller något längre än en traditionell frottéstrumpa.

Se vårt urval här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.