Herrstrumpor, utvalda av iZ Sock

Herrstrumpor, strumpor till män

Är det något män inte orkar så är det att shoppa, så därför har vi gjort det lätt för mannen som saknar strumpor” uttalar Jacob Blaesbjerg, CEO iZ Sock och fortsätter ”Här på sidan har vi samlat de strumpor som mannen behöver, 3 klick så är strumporna på väg med posten”.

Urval av herrstrumpor

Herrstrumpor

Män shoppar inte
Orsaken till at vi har gjort en sida med 3 val är att det är de herrstrumpor vi klart säljer flest av, och då det är ett faktum att män inte shoppar, har vi gjort det lättare att finna de herrstrumpor man letar efter. Vi har gjort en undersökning bland våra manliga kunder och resultatet är slående. Der är endast ett fåtal som intresserar sig för deras strumpor. Vi har ofta hört att ”herrstrumpor” inte är något vi slösar tid på, de ligger bara i vår låda och när det inte finns fler köper vi nya.

Inte så stor involvering i herrstrumpor
Det är inte överraskande för oss hos iZ Sock, att strumpor inte är ett högt intressområde. Faktiskt, så har vi världens tråkigaste produkt, men vi gör vad vi kan för att göra det lättare för våra kunder att hitta de strumpor de behöver. När det handlar om strumpor till män, gäller det i hög grad att göra det lätt för köparen att hitta de strumpr de ska använda.

Men utan herrstrumpor går det inte
Nu är det konstaterat att man inte kan gå runt med bara fötter i sina skor. Absolut inte när man är på jobbet. Så det finns ett behov av strumpor, också även om man inte vill prata om dem. Men när allt kommer omkring, så ska fötterna ha det bra i skorna. Vi föredrar hos iZ Sock herrstrumpor av bambu, och utan att komma närmare in på de många fördelarna, så är det kort uppsummerat här:

– Bambustrumporna innehåller antibakteriella ämnen och förhindrar dålig lukt
– De har en bra sugförmåga och fantastisk luftighet / andas
– De lämpar sig väldigt bra för personer med allergi.
– Strumporna håller alltid fötterna vid rätt temperatur och de är lätta för huden att andas genom
– De har stor färghållbarhet.
– Bambustrumpor är mycket mjuka strumpor (känns som silke).