Färgade och randiga strumpor

Varför ska strumpor inte ha ränder och färger. Varför ska strumporna alltid vara svarta?

Vårt urval av klassiska färgade strumpor

colors used by iZ sockHos iZ Sock finner du flest strumpor med färger i vår serie med läckra och komfortabla bambustrumpor. Vi har utvecklat en serie bestående av klassiska färger.

Du finner den snygga och klassiska navy blue bambustrumpan 
Der är noget rojalt över den mörka blå färgen som du finner i våra navy blue strumpor. Färgen är en mörk klassisk blå, som ger en snygg strumpa. Vi rekommenderar speciellt denna färg, om du går i mörka blå jeans eller klassiska svarta byxor. Det ger en snygg, stilig övergång till dina skor och utstrålar klass och självsäkerhet.

Light Grey – Fräsh och diskret färg på en gång
Den snygga klara färgen har en litent glans, som kommer sig av användningen av bambufiber i textilen. Färgen på denna strumpa, lämnar inget att önska. Den är klar och snygg och ger en snygg strumpa som ger en frisk fläkt till ett mörkt set kläder.

Vita strumpor
Du finner också en helt vit bambustrumpa i vårt urval. Det är en läcker strumpa som är snyggt vit, en helt vit färg utan någon form av brytning. Man kunde frestas att säga att den är vit som snö. Du hittar den vita färgen i både våra klassiska strumpor och i vår ankelstrumpa.

Special edition färgade bambustrumpor
Det dyker löpande en rad nya designs upp i vår kollektion. Här går vi efter en otraditionell look. Du finner ofta färgkombinationer du inte hittar andra ställen. Våra special edition strumpor kan finnas i mindre omfång och i kortare perioder, så om du ser en design du gillar, så ska du slå till.

Du hittar våra färgade strumpor här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.