De svarta ankelstrumporna – ett populärt val och färg till strumpor

De svarta ankelstrumporna – ett populärt val

När vi köper strumpor, vilken färg väljer vi då? Min gissning är att du, som jag, väljer svarta ankelstrumpor. Och hos iZ Sock är det inte annorlunda. Våra bäst säljande strumpor är de svarta ankelstrumporna – antingen gjorda av kammad bomull eller bambufibrer. Har du någonsin tänkt på, varför det är så?

Hos iZ Sock has vi två teorier och de stöder faktiskt varandra. Den första teorin är, att svarta ankelstrumpor anses vara en strumpa, som passar till allt – oavsett vad du har på. Den andra teorin är, att vi anser strumpor vara världens tråkigaste produkt, så varför skulle vi slösa tid på att hitta andre typer av strumpor än svarta strumpor?

svarta ankelstrumpornaSom svar på den frågan: Vi bör se på strumpor med olika designs och mönster! Vi vet att det kommer att utmana ditt sätt att tänka på, men överväg följande:

Vad skulle ske, om du har en svart outfit och svarta strumpor på? Du kommer att uppfattas som en tråkig, kall och skrämmande seriös person. Och vem vill uppfattas så? Min gissning är ingen! Och det är ju fullt begripligt!

Det säkra valet

Svarta ankelstrumpor är det säkra valet. Vi vet det och vi förstår väl, varför alla köper dem. Vad vi inte förstår är, varför du inte är intresserad av att byta ut de svarta ankelstrumporna med strumpor med färger och liv? Strumporna behöver inte ens vara helt färgade – det finns designs, där bara en liten del av strumpan är färgad. Och naturligtvis har iZ Sock också den slags strumpor – vi kallar dem strumpor med färger och det är endast hälen och tån, som är färgad.

Svart kommer alltid att finnas

Även om vi gärna vill få dig att pröva annat än de svarta ankelstrumporna, så är vi också realistiska omkring, att det är favoritfärgen. Så naturligtvis kommer det att finnas svarta strumpor i vårt urval.

Se våra svarta ankelstrumpor här