Billiga strumpor – iZ Sock är inte dyra

Billiga strumpor av god kvalitet

Billiga strumpor av god kvalitetVi önskar att kunna erbjuda billiga strumpor till våra kunder, men det ska vara av god kvalitet” uttalar Jacob Blaesbjerg, och fortsätter ”Det handler om att våra kunder får rätt kvalitet, strumpor betyder något för allas välbefinnande”.

Billiga strumpor behöver inte vara i en dålig kvalitet
Vi har hos iZ Sock valt att sätta våra priser lågt jämfört med resten av marknaden. ”De märken vi jämför oss med kostar betydligt mera”, fördjupar Jacob Blaesbjerg. iZ Sock har genom en längre period arbetat målmedvetet på att skapa ett märke som kan erbjuda strumpor av hög kvalitet, utan att priset skulle vara högt, och därmed skapa ett brand buret av billiga strumpor i hög kvalitet.

Det har lyckats genom en medveten strategi om försäljning på nätet
iZ Sock har arbetat utifrån en princip om att göra avståndet mellan konsumenterna och produktionen så kort som möjligt. Det har lyckats genom ett medvetet val av försäljning genom onlinemediet. ”Vi ska inte använda pengar på att utveckla displays och instore marketing och därmed kan vi leverera strumporna billigare” berättar Jacob Blaesbjerg.

Billiga strumpor i hög kvalitet till hela världen
iZ Sock har en stor distribution genom onlinemediet, och vi bygger affärsmodellen på den digitala distributionen. Det har öppnat en möjlighet för att komma vitt omkring och idag finner du iZ Sock, i USA, UK, De Förenade Emiraterna, Sverige, Danmark och Frankrike. Många flera marknader är på väg att öppnas, och det är bara en tidsfråga innan iZ Sock kan hittas i Tyskland och Spanien.

Billiga bambustrumpor är vår största succé
Det kan inte döljas, så vi kan lika gärna säga som det är” uttalar Jacob Blaesbjerg och forstätter ”Det är klart att det är våra svarta bambustrumpor vi säljer med fasta erbjudanden på 5 och 10 par som säljer mest”.

Se hela vårt urval av svarta billiga strumpor här