Billiga sockor är inte dåliga

Billiga sockor till alla

När man tänker på sockor, är det som regel, för att du ska ha köpt några nya. Antingen för att de har gått sönder och du inte vill slösa tid på att stoppa dem eller för att en eller flera har försvunnit i förbindelse med, att du har tvättat kläderj. Det kan naturligtvis finnas andra orsaker, men vi tror, att dessa två är de vanligaste.

bambu strumporBilligt behöver inte vara dåligt

Att använda ordet billigt, är inte alltid så smart.  Det kan faktiskt vara ett mycket svårt ord, för det är ett ord, som betyder olika saker allt efter hur det används. Det kan antingen användas till att beskriva, att något är av en billig kvalitet. Alltså, att det är av en dålig kvalitet. Men det kan också användas till att beskriva, att en sak inte är dyr att köpa. De två betydningarna går som regel hand-i-hand, men det är inte tillfället här. iZ Socks billiga sockor har ett lågt pris, men sockornas kvalitet är hög. Orsaken till detta är, att vi hos iZ Sock önskar göra bra kvalitetssockor, som alla har råd att betala.

Olika typer av billiga sockor

En sak är, att önska att sälja billiga sockor till alla. En annan är, att ha de sockor, som alla önskar köpa. Hos iZ Sock har vi försökt att uppfylla detta genom att ha vanliga sockor och ankelstrumpor i vårt urval. Förutom det, har vi också försökt att uppfylla det genom att göra våra sockor i olika typer av textil – bambufibrer, kammad bomull och angoraull. Utöver att försöka att tillfredsställa våra kunder med dessa typer av sockor, har vi också försökt att tillfredsställa oss själva. Det har vi gjort genom att hitta olika fördelar i alla våra sockor, som vitycker är fantastiska.

Så, är billiga sockor dåliga? Nej, det är de inte! Men de är till alla.

Kolla vårt urval av billiga sockor här