Bambustrumpor med färgad häl och tå

”Bambustrumpor med färgad häl och tå, är en succé” uttalar Jacob Blæsbjerg. ”kortare kan det inte sägas”.

Läckra bambustrumpor är utgångspunkten

bambustrumpor - farvet hæl og tå - blåDet är svårt att hitta strumpor som har samma läckra komfort, som man hittar när man tar bambustrumpor på fötterna.

Vi har fått en längre rad fräscha designs i shoppen, där du hittar en färgad häl och tå. Det finns 5 varianter för närvarande, men det kommer självklart flera varianter med tiden.

Därför strumpor av bambu
De har en rad fördelar som man inte finner i andra fibrer.

Fördelar med strumporna i översikt:
– Bambustrumporna innehåler antibakteriella ämnen och förhindrar dålig lukt
– De har en god sugförmåga och fantastisk luftighet / andningsbar
– De lämpar sig mycket bra för personer med allergi.
– Strumporna håller alltid fötterna vid rätt temperatur och de är lätta för huden att andas genom
– De har stor färghållbarhet.
– Bambustrumpor är mycket mjuka strumpor (känns som silke).

Antibakteriella – därför är de det
Bambu har av naturen en rad fördelar, som man också hittar i strumpor som har ett högt innehåll bambufibrer, härunder att de är antibakteriella. Bambu är den snabbast växande gräsarten i världen, och för att kunna växa så snabbt ska de vara resistenta mot bakterier och de sjukdomar som de kan ta med sig.

Bakterierna har helt enkelt svårt att kunna formera sig i bambufibrerna, och det ger tyget som bambustrumporna är gjorda av en förmåga att hålla den dåliga lukten nere. Resultatet är inte fullt så illaluktande tår när du använder bambustrumpor.

Du kan lugnt ta bambu på
Fibrerna till bambustrumpor utvinns naturligtvis av bambu, och det gör dem faktiskt mer miljöriktiga än många alternativ. Orsaken ligger i att bambu är bland de snabbast växande plantorna i världen, och de växer utan bruk av pesticider. Så du kan lugnt använda dina bambustrumpor.