Bambusockor till världen

Varför finns det bambusockor till världen?

När iZ Sock startade, siktade vi endast på den Danska marknaden, men idag går vi efter något lite större – världen. Och vi går efter världen med våra bambusockor. Vi vet naturligtvis, att sockor är något, som vi alla har och behöver, men som vi inte riktigt går upp i. Det ser vi bara som en utmaning vi ska bekämpa och naturligtvis vinna. Och hur tänker vi då göra det? Alltså, först och främst genom att acceptera the faktum – att det är en del av ”the world’s most boring products”.

Bambustrumporna från iZ SockVarför är bambusockorna ”the world’s most boring product”?

Om det inte är uppenbart, ska vi berätta det här. En socka gjord av antingen bambu eller bomull är något, som vi har på och ska hai vår låda, men annars tänker vi inte riktigt på det. Detta låter vettigt, men det är också lite trist, eftersom vi kan använda sockor till mycket – den viktigaste, tyckervi, är till att piffa upp våra kläder med.

Svaret på frågan…

Svaret på frågan som denna blogg började med – varför bambusockor till världen? Det är faktiskt ganska simpelt. Bambussockor till världen, för att vi er en firma, som finns runt i världen. Naturligtvis också bambusockor till världen, för at de är gjorda av bambufibrer frånKina, producerat i EU och för att huvudkontoret ligger i Danmark.

Dessutom har våra bambusockor också några mycket bra fördelar, som världen kan finna användbara. Våra bambusockor är anti-bakteriella. Det betyder, att du inte ska kämpa med illaluktande fötter. De är också mycket bekväma på grund av den silkliknande textur, som de har.

Kolla in vårt urval med olika bambusockor här