Bambuankelstrumpor till det varma vädret

Varmt väder är bambuankelstrumpeväder

Om du ska uti det varma vädret och har en kjol, shorts eller klänningl på, men också önskar att ha ett par sneakers på, blir det kanske lite varmt för dig och dina fötter. Vår lösning på det problemet är, att du ska ha bambuankelstrumpor på i skorna. Och vi menar verkligen att det ska vara ankelstrumpor gjorda av bambusfibrer och inte av bomull. Och varför det, frågar du? Det kommer vi att förklara senare i bloggen och du kommer att älska orsakerna vi ger.

iZ sock ankelstrumporEn komfortabel sommar med ankelstrumpor gjorda av bambu

Vi vet hur obehagligt det kan vara om sommeren, när solen bränner från himlen och du har ett par stängda skor på. Fötterna är varma och svettiga och du kan inte vänta på att få av dem, så dina fötter kan andas igen. Som nämnt tidigare, har du kanske en sommar-outfit på med ett par sneakers. Varför vill du egentligen ha det på sommaren? Om du är ute och upplever en stad eller ett landskap, ska du ha ett par bra skor på, som du kan gå runt i länge, för att du inte vet, när du är  tillbaka från dina upplevelser. De varma och svettiga fötterna kommer att försvinna med ett par bambuankelstrumpor från iZ Sock. Eller i det minsta göra det mera uthärdligt för dig pga. bambufibrerna.

Bambufiberankelstrumpors egenskaper

Bambufibrer gör ankelstrumporna andningsbara. Det är för att strumporna kan leda bort värmen från fötterna. Det reducerar också temperaturen inne i skorna och strumporna. Med svettiga strumpor kommer ofta också illaluktande tår, men bambufibrerna bekämpar detta. Bambufibrer är anti-bakteriella och detta resulterar i en reducerad produktion av smörsyra, som är orsaken till den dåliga lukt, som ger sura tår.

Kolla in våra ankelstrumpor här