Ankelstrumpor till sommar och träning

Ankelstrumpor med högt innehåll av bambufibrer, naturligtvis med bambufibrer.

Ankelstrumpor bör vara gjorda av bambufibrer

Ankelstrumpor med högt innehåll av bambufibrer, naturligtvis med bambufibrer. Ankelstrumporna kan användas i många sammanhang, det är klart. se mer härAnkelstrumporna kan användas i många sammanhang, det är klart. Men ett typiskt scenarie är att de finner användning när värmen är för hög till att gå med klassiska strumpor i skorna, eller när man ska träna i det lokala gymmet, t.ex. spinning eller annan träning, där man svettas.

Därför bör ankelstrumporna vara av bambu
Bambufibern är som gjord för strumpor som ska användas när det är varmt. Egenskaperna står närmast i kö för att komma till att göra det tydligt att de är som gjorda för ankelstrumpor.

Bambufibern kan uppta upp till 50% mer fukt än bomullsfibern
Det, att bambu kan uppta så mycket fukt, ger ankelstrumporna egenskapen att få bort värmen från fötterna. Orsakenen ska hittas i att när fukten kommer bort från fötterna och ut i strumpan, kommer strumpan att använda värmen från fötterna till att avdunsta fukten och det drar natuligt värmen bort från fötterna.

Begränsar lukten i skorna
Ankelstrumpor hittar typiskt fram till ett par sneakers, eller lätta gummiskor, kanske också ner i ett par träningsskor eller cykelskor. Gemensamt för alla dessa skor är att de inte typiskt doftar av blommor. Däremot är de ofta en bakteriebomb, det är dem du kan lukta om dina skor stinker. De doftar lite som gammal ost. Förklaringen är helt enkelt den, att det är de samma bakterier som får en ost att lukta.

Använder du bambuankelstrumpor kommer du att begränsa denna lukt, eftersom bakterierna inte trivs i bambufibrer. Därmed minskar du antalet bakterier, och därmed också lukten.

Ankelstrumporna är nätvävda på översidan
Det är en strumpa som kan användas när det handlar om att du ska ha en lätt strumpa på fötterna. Därför har våra ankelstrumpor också en nätvävd översida.

Finn vårt urval av ankelstrumpor här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.