Ankelstrumpor – strumpor som är korta

Ankelstrumpor är perfekt match till sneakers och shorts

Det är sommartid och det betyder att vi går i shorts, klänningar och kjolar. De har alla en sak gemensamt – de är som regel inte speciellt långa. Det betyder, att strumpor i sneakers kan ses på grund av strumpornas längd, om det är normala strumpor. En del säger, att det är moderiktigt, att ha normala strumpor i sneakers, när man har shorts, klänning och kjol på. Det finns dock också en del, som inte gillar den looken. Och så har du ett problem. Lyckligtvis har iZ Sock en lösning på problemet: ankelstrumpor!

Ankelstrumpor i neutrala färger
ankelstrumporMed dessa strumpor får du strumpor, som du kan ha på med dina shorts, klänningar och kjolar. Du vill säkert gärna att dina shorts, klänningar och kjolar ska vara i fokus i din outfit. Det är därför våra ankelstrumpor kommer i två neutrala färger: svart och vit. Det är två simpla, eleganta färger, som passar till alat. Och naturligtvis har de också fördelen att de inte är för långa, så de förstör det som egentligen ska vara i fokus i din outfit.

Bambufibrer i strumporna
Ankelstrumporna vi talar om är inte bara. De är också lavet av bambufibrer. Men vad betyder det? Det betyder, att de har några fantastiska egenskaper. Vilka egenskaper? De är anti-bakteriella, håller en komfortabel temperatur omkring dina fötter hela dagen och så är de silkesmjuka.

Den anti-bakteriella egenskapen håller de illaluktande fötterna borta. Det är för att de ser till att bakterierna inte kan producera smörsyra, som är det, som gör lukten, som ger dig illaluktande fötter. Den komfortabla temperaturen hålls, eftersom strumporna leder bort fukt och värme från fötterna. De utsätts därför inte för olika temperaturer eller ”väderförhållanden” i stängda skor som till exempel sneakers. Den silksmjuka texturen är ”bara en härlig känsla mot huden och det gör det naturligtvis också skönt att ha strumporna på.

Se vårt urval av ankelstrumpor här.